Bij Den Zorg hebben we geen wachtlijsten. Als u zorg nodig heeft, dan kunnen wij u direct hulp aanbieden.

Voor thuiszorg is een indicatiestelling door het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) noodzakelijk. Het CIZ is een onafhankelijke organisatie die bepaalt of u in aanmerking komt voor hulp, welke vorm van hulp u nodig heeft en op hoeveel uur hulp u kunt rekenen. Als u voor het eerst thuiszorg aanvraagt, kunt u contact opnemen met Sina Zorg. Wij helpen u graag op weg. Als u een indicatie van het CIZ ontvangen heeft, komt een van onze medewerkers bij u thuis. Deze stelt samen met u het zorgplan op en bespreekt met u hoe en wanneer de zorg wordt gegeven.

U kunt zorg op 2 manieren ontvangen, “zorg in natura” of als “persoonsgebonden budget”.U kunt zelf aangeven op welke manier u zorg wilt ontvangen.

Zorg in natura

Als u heeft  gekozen voor “zorg in natura”, krijgt u de zorg rechtstreeks via Sina Zorg. Wij regelen wanneer en van wie u zorgt krijgt. Alle administratieve zaken rondom uw zorg, worden door ons verzorgd.

Persoonsgebonden Budget (PGB)

Met een PGB krijgt u een afgesproken bepaalde hoeveelheid geld (de hoogte hiervan hangt af van uw AWBZ-indicatie), waarmee u zelf de zorg kunt inkopen die u nodig heeft. Dat kunt u doen bij een professionele thuiszorgorganisatie als Sina Zorg.Met een PGB regelt u meer zelf.

 

 

 

×

Make an appointment and we’ll contact you.