DEN Zorg is een groeiende en dynamische organisatie. Kwaliteit en respect vormen de uitgangspunten voor onze dienstverlening. Onze medewerkers moeten beschikken over genoeg mensenkennis en inlevingsvermogen. Daarnaast zijn flexibiliteit, zelfstandigheid, enthousiasme en deskundigheid kenmerkende eigenschappen van onze medewerkers.

Wij zijn regelmatig op zoek naar gemotiveerde en bekwame medewerkers die ons team kunnen versterken. Wil je de onmisbare schakel zijn voor onze cliënten en een positieve bijdrage leveren, stuur dan meteen je sollicitatiebrief en CV naar info@denzorg.nl

DEN Zorg biedt je een carrière waarin je jezelf continu ontwikkelt. Wij hebben een breed aanbod aan uitdagingen en besteden veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling. Daartegenover verwachten wij ook veel van jou. Hier wordt je uiteraard goed voor beloond met een marktconform salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en veel flexibileit. Deze voorwaarden zijn opgenomen in de CAO Verpleeg-, Verzorginshuizen en Thuiszorg (VVT).

×

Make an appointment and we’ll contact you.